Rólunk

Kedves Látogatónk,

Jólesne beszélgetni valakivel?
Kérdéseid vannak önmagadról vagy a kapcsolataidról?
Nehéz élethelyzetben vagy, de nem tudod, kihez fordulj?
Töprengsz, vajon hová lett a hited?
Istennel kapcsolatban vannak kérdéseid?
 

Fontos lenne, hogy találkozz segítő szakemberrel (lelkigondozó, mentálhigiénés szakember, lelkivezető, keresztény pszichológus, keresztény pszichiáter), de nem tudod, hogyan?


Gyere el hozzánk, szeretettel várunk az Oázisban!

Várjuk azokat a fiatalokat és családosokat, akik megértő, megbízható szakemberrel szeretnék, megosztani örömüket, gondjaikat.


Szolgálatunk lelkigondozói találkozást (és fókuszkísérést) biztosít a segítséget kérőnek, bármilyen téma is foglalkoztatja. Ha más típusú szakmai támogatásra van szükség, segítünk a továbblépésben.

 
Nyitvatartási időben bejelentkezés nélkül, anonim módon és térítésmentesen szeretettel várunk az Oázis munkatársai nevében,

Kovács Éva
intézményvezető

Azért jelentkeztem a Teret adni a változásnak kurzusra, mert olyan krízis helyzetbe került az életem, hogy a talpra álláshoz szükséges újra meghatározni önmagamat, az erősségeimet, a határaimat, és céljaimat. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy bekerültem a csoportba. Mi az, amit kaptam?

 

Olyan önismereti és megküzdési módszereket, amelyek kapaszkodót jelentenek a jelenlegi élethelyzetem megoldásához. Hatékony csoport és kiscsoportos munka élményeket.  A szakmai színvonalon túl szeretném kiemelni, az őszinte, bizalmas légkört. / amit online térben is meg tudtak teremteni./

 

Tanulságos volt megtapasztalni más emberek krízis helyzeteit, ill. az azokra adott reakciókat. Különösen kiemelném a téma spirituális megközelítését.

 

Szívesen részt vennék még más alkalommal is önismereti ill ehhez hasonló műhelyeken.

Margó (sp. önismereti webinárium, 2021)