Rólunk

Kedves Látogatónk,

Jólesne beszélgetni valakivel?
Kérdéseid vannak önmagadról vagy a kapcsolataidról?
Nehéz élethelyzetben vagy, de nem tudod, kihez fordulj?
Töprengsz, vajon hová lett a hited?
Istennel kapcsolatban vannak kérdéseid?
 

Fontos lenne, hogy találkozz segítő szakemberrel (lelkigondozó, mentálhigiénés szakember, lelkivezető, keresztény pszichológus, keresztény pszichiáter), de nem tudod, hogyan?


Gyere el hozzánk, szeretettel várunk az Oázisban!

Várjuk azokat a fiatalokat és családosokat, akik megértő, megbízható szakemberrel szeretnék, megosztani örömüket, gondjaikat.


Szolgálatunk lelkigondozói találkozást biztosít a segítséget kérőnek, bármilyen téma is foglalkoztatja. Ha más típusú szakmai támogatásra van szükség, segítünk a továbblépésben.

 
Nyitvatartási időben bejelentkezés nélkül, anonim módon és térítésmentesen szeretettel várunk.

 

az Oázis munkatársai nevében,

Kovács Éva
intézményvezető

„Nagyon sokat kaptam ettől a csoporttól, mely végigkísérte a félévemet. Azért jelentkeztem, mert úgy éreztem, hogy nem tudok megfelelően harcolni a fáradtság és a kimerülés ellen, ami már rányomta a bélyegét a munkámra is. Ehhez segítségül kaptam egy új szemléletet, amit a jövőben is hasznosítani tudok, hogy megelőzzem a kiégést. Remek tanácsokkal, módszerekkel lettem gazdagabb és a kérdéseimre is választ kaptam az alkalmak során. Sok fontos témát érintettünk, olyanokat is, amikre eddig nem is gondoltam, valamint olyan kérdéseket is átbeszéltünk, melyek pályakezdők számára fontosak lehetnek. Sokat fejlődtem önmagam "karban tartásában" és a pozitívumok megtalálásában. Örülök, hogy részese lehettem!” (K.)

(K.) - A remény bajnokai (csoport)