Rólunk

Kedves Látogatónk,

Jólesne beszélgetni valakivel?
Kérdéseid vannak önmagadról vagy a kapcsolataidról?
Nehéz élethelyzetben vagy, de nem tudod, kihez fordulj?
Töprengsz, vajon hová lett a hited?
Istennel kapcsolatban vannak kérdéseid?
 

Fontos lenne, hogy találkozz segítő szakemberrel (lelkigondozó, mentálhigiénés szakember, lelkivezető, keresztény pszichológus, keresztény pszichiáter), de nem tudod, hogyan?


Gyere el hozzánk, szeretettel várunk az Oázisban!

Várjuk azokat a fiatalokat és családosokat, akik megértő, megbízható szakemberrel szeretnék, megosztani örömüket, gondjaikat.


Szolgálatunk lelkigondozói találkozást biztosít a segítséget kérőnek, bármilyen téma is foglalkoztatja. Ha más típusú szakmai támogatásra van szükség, segítünk a továbblépésben.

 
Nyitvatartási időben bejelentkezés nélkül, anonim módon és térítésmentesen szeretettel várunk.

 

az Oázis munkatársai nevében,

Kovács Éva
intézményvezető

„Kíváncsisággal és várakozással készültem erre a csoportra. Nem ez volt az első találkozásom a pszichodrámával, de ez volt az első olyan csoport, ahol kiemelten az Istenkapcsolatunkkal és alapvető spirituális élményeinkkel dolgoztunk. Bár villanásnyi rövidségű volt ez a 6 alkalom, fantasztikus mély és gazdag játékokban volt részem. Különösen hálás vagyok, hogy betekintést nyerhettem a bibliodrámába. Mindaz, amit itt tapasztaltam arra ösztönöz, hogy folytassam ezt az élményekben gazdag, izgalmas utazást befelé, egymás felé és az Isten felé. Szeretettel és hálával gondolok vissza a vezetők figyelmes vezetésére és gondoskodására. Csak ajánlani tudom ezt a képzést azoknak, akik ízelítőt szeretnének kapni a spirituális pszichodráma során szerezhető gazdag élményekből.”

K. Ö. - spirituális önismereti műhely a pszichodráma módszerével