Rólunk

Kedves Látogatónk,

Jólesne beszélgetni valakivel?
Kérdéseid vannak önmagadról vagy a kapcsolataidról?
Nehéz élethelyzetben vagy, de nem tudod, kihez fordulj?
Töprengsz, vajon hová lett a hited?
Istennel kapcsolatban vannak kérdéseid?
 

Fontos lenne, hogy találkozz segítő szakemberrel (lelkigondozó, mentálhigiénés szakember, lelkivezető, keresztény pszichológus, keresztény pszichiáter), de nem tudod, hogyan?


Gyere el hozzánk, szeretettel várunk az Oázisban!

Várjuk azokat a fiatalokat és családosokat, akik megértő, megbízható szakemberrel szeretnék, megosztani örömüket, gondjaikat.


Szolgálatunk lelkigondozói találkozást (és fókuszkísérést) biztosít a segítséget kérőnek, bármilyen téma is foglalkoztatja. Ha más típusú szakmai támogatásra van szükség, segítünk a továbblépésben.

 
Nyitvatartási időben bejelentkezés nélkül, anonim módon és térítésmentesen szeretettel várunk az Oázis munkatársai nevében,

Kovács Éva
intézményvezető

"2023 január-februárban vettem részt az Oázis által szervezett hat alkalmas pozitiv pszichológia online kurzuson. Nagyon jó csapat jött össze és sokat gazdagodtunk egymás tapasztalatai  és a vezetők tanítása által. Groma Géza empatikus módon vezette a találkozásokat és nagyon sok tudást kaptunk tőle. Mindenkinek ajánlom életkortól, élethelyzettől függetlenül. Életszemléletem sokkal pozitívabb lett, nagyon örülök, hogy "rászántam" hat estét a találkozásokra és köszönet a vezetőknek a kiváló szervezésért."