Rólunk

Kedves Látogatónk,

Jólesne beszélgetni valakivel?
Kérdéseid vannak önmagadról vagy a kapcsolataidról?
Nehéz élethelyzetben vagy, de nem tudod, kihez fordulj?
Töprengsz, vajon hová lett a hited?
Istennel kapcsolatban vannak kérdéseid?
 

Fontos lenne, hogy találkozz segítő szakemberrel (lelkigondozó, mentálhigiénés szakember, lelkivezető, keresztény pszichológus, keresztény pszichiáter), de nem tudod, hogyan?


Gyere el hozzánk, szeretettel várunk az Oázisban!

Várjuk azokat a fiatalokat és családosokat, akik megértő, megbízható szakemberrel szeretnék, megosztani örömüket, gondjaikat.


Szolgálatunk lelkigondozói találkozást biztosít a segítséget kérőnek, bármilyen téma is foglalkoztatja. Ha más típusú szakmai támogatásra van szükség, segítünk a továbblépésben.

 
Nyitvatartási időben bejelentkezés nélkül, anonim módon és térítésmentesen szeretettel várunk.

 

az Oázis munkatársai nevében,

Kovács Éva
az Oázis Lelkigondozó és Mentálhigiénés Szolgálat vezetője

„Az egyetem utolsó évében komoly válságban voltam. Kimerültem. Motiválatlanná és lehangolttá váltam. A konzulensem nem segített, csúsztam, csúsztam, végül elbuktam a szakdolgozatot, az szörnyű volt. Már nem szerettem a szakot, amin tanultam, váltani akartam, de nem tudtam, mit kezdjek az életemmel. Egy keresztény fiatalokból álló közösség vezetője voltam, de elfogyott a lendületem. Ahelyett, hogy felvirágoztattam volna, csak a túlélésre játszottam. A folyamatos stresszben már az Istent sem éreztem magamhoz közel. Frusztrált, hogy irigylésre méltó életem lehetne, de nem tudom megélni. Biztos voltam benne, hogy ha ez huzamosabb ideig így marad, abba beleőrülök. „A hely, ahol meghallgatnak” – Becsöngettem a nyolcadik kerületi épületbe, ahol az egyik önkéntessel külön szobába vonultunk, és egy órát beszélgettünk. Biztonságot adott, hogy valaki segít, merre induljak el. És jó volt, hogy elmondhattam, így magamnak is megfogalmazhattam, hogy mik a nehézségeim. Azzal, hogy nem ismertük egymást, tét nélkül beszélhettem. Végül az önkéntestől hallottam arról az énerősítő spirituális önismereti csoportról is, amelynek köszönhetően egyenesbe jöttem. A szakdolgozatomat megírtam, a mesterképzést már egy új egyetemen kezdtem el. Visszataláltam az Istenhez, és az életem jó irányba halad.”

Anonim - lelkigondozói folyamat és csoport