Rólunk

Kedves Látogatónk,

Jólesne beszélgetni valakivel?
Kérdéseid vannak önmagadról vagy a kapcsolataidról?
Nehéz élethelyzetben vagy, de nem tudod, kihez fordulj?
Töprengsz, vajon hová lett a hited?
Istennel kapcsolatban vannak kérdéseid?
 

Fontos lenne, hogy találkozz segítő szakemberrel (lelkigondozó, mentálhigiénés szakember, lelkivezető, keresztény pszichológus, keresztény pszichiáter), de nem tudod, hogyan?


Gyere el hozzánk, szeretettel várunk az Oázisban!

Várjuk azokat a fiatalokat és családosokat, akik megértő, megbízható szakemberrel szeretnék, megosztani örömüket, gondjaikat.


Szolgálatunk lelkigondozói találkozást biztosít a segítséget kérőnek, bármilyen téma is foglalkoztatja. Ha más típusú szakmai támogatásra van szükség, segítünk a továbblépésben.

 
Nyitvatartási időben bejelentkezés nélkül, anonim módon és térítésmentesen szeretettel várunk.

 

az Oázis munkatársai nevében,

Kovács Éva
az Oázis Lelkigondozó és Mentálhigiénés Szolgálat vezetője

„Amikor egy játéknál házat kellett magukból építeniük, egy olyan kanapé szerepét választottam, ami az erkélyen áll. Amikor a csoportvezetők megkérdezték, mindenki jól érzi-e magát, rájöttem, hogy míg a többiek bent voltak, én kiszorultam a házból. Ekkor ismertem fel, hogy bár segítő alkat vagyok – csak arra gondoltam, hogy mások a kanapéról gyönyörködhetnek majd a tájban. Ha a saját igényeimről megfeledkezem, nem leszek maradéktalanul boldog. A műhelymunka során tudatosult bennem az is, hogy a kellemetlen, kínos folyamatoktól akkor is gyorsan meg akarok szabadulni, ha vesztesként lépek ki a helyzetből.”

B. G. - spirituális önismereti műhely