Rólunk

Kedves Látogatónk,

Jólesne beszélgetni valakivel?
Kérdéseid vannak önmagadról vagy a kapcsolataidról?
Nehéz élethelyzetben vagy, de nem tudod, kihez fordulj?
Töprengsz, vajon hová lett a hited?
Istennel kapcsolatban vannak kérdéseid?
 

Fontos lenne, hogy találkozz segítő szakemberrel (lelkigondozó, mentálhigiénés szakember, lelkivezető, keresztény pszichológus, keresztény pszichiáter), de nem tudod, hogyan?


Gyere el hozzánk, szeretettel várunk az Oázisban!

Várjuk azokat a fiatalokat és családosokat, akik megértő, megbízható szakemberrel szeretnék, megosztani örömüket, gondjaikat.


Szolgálatunk lelkigondozói találkozást (és fókuszkísérést) biztosít a segítséget kérőnek, bármilyen téma is foglalkoztatja. Ha más típusú szakmai támogatásra van szükség, segítünk a továbblépésben.

 
Nyitvatartási időben bejelentkezés nélkül, anonim módon és térítésmentesen szeretettel várunk az Oázis munkatársai nevében,

Kovács Éva
intézményvezető

„A szupervízió nekem nagyon sokat jelentett és segített. Többször volt, hogy kissé elkeseredve és megfáradva mentem, de mindig optimistábban, feltöltődve és reményekkel telve jöttem ki. Nagyon sokat segített abban, hogy tudatosabban tudjak önmagamra és a munkámra nézni. A határok kialakításában is sokat fejlődtem. Meggyőzött arról, hogy szükség van rendszeres szupervízióra. Az alkalmak nagyon bensőségesek és termékenyek voltak. Nagyon jó döntésem volt, hogy amikor megláttam a hirdetést jelentkeztem.”

Anonim - A remény bajnokai (csoport)