Skype-os és telefonos lelkigondozás és mentálhigiénés beszélgetés a COVID-19 járvány idején

-

OÁZIS Önmagadban és az Otthonodban

 

"Oázis… – olyan hely a sivatagban, ahol víz és növényzet van, a zajló vagy zűrzavaros események közt a pihenés, a megnyugvás, a felüdülés helye vagy jelképe…" (idegen szavak szótára)

 

Segítünk, hogy egyre inkább otthon érezd magad a bőrödben!

Járvány idején megváltozott működéssel várjuk a minket felkeresőket. A személyes lelkigondozói és mentálhigiénés találkozások, továbbá a személyes családkonzultáció szünetelnek az Oázisban. Folyamatban lévő csoportjainkat felfüggesztettük és halasztjuk.

 

Az Oázis 2020.03.23-tól átállt az online és telefonos lelkigondozói és mentálhigiénés kísérésre. Az elektronikus kísérés arra hív minket, hogy az azonnaliságot és a teljes anonimitást csak a telefonos lelkigondozás esetén tudjuk biztosítani (félfogadási időben, amit honlapunkon előre megadtunk), ugyanakkor a skype-os lelkigondozáshoz előzetes bejelentkezés és nyilatkozat kitöltése szükséges.

 

A térítésmentes online skype lelkigondozói és mentálhigiénés kísérés technikai feltételei:
Zavartalan 45 perc és tér – ez az első dolog, amit már meg is tettél önmagadért. Mivel a professzionális segítő, aki kísérni fog szintén odaszánja a teret és az időt, ez a lépésed máris megkétszereződik… ÖNMAGADÉRT!
 
PC vagy laptop, beépített vagy csatlakoztatható mikrofonos fejhallgató és webkamera; szélessávú internetkapcsolat; skype szoftver.

 

Menete: e-mail küldésével kezdődik, amit az oazis@jezsuita.hu címre lehet megtenni.

  • Munkanapokon 24 órán belül válaszlevélben időpontot egyeztetünk.
  • Az időpont-egyeztetéssel egyidejűleg a segítséget kérő személy nyilatkozatot tölt ki és PDF formátumban (!) visszaküld az oazis@jezsuita.hu e-mail címre.

A nyilatkozat megküldésével egyidejűleg már megküldheti a skype-azonosítóját is, így gyorsabban megtörténhet a skype azonosítók cseréje.

  • A visszaigazolt időpontban várjuk a minket felkereső személy skype-os videóhívását, azaz a segítséget kérő személy kezdeményezi a hívást.