LOGOTERÁPIA webinárium

Keddenként, 18:00—20:30

A műhelymunkában korábban résztvevők visszajelzéseiből:

 

 

„Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a Logoterápia előadás és beszélgetés sorozaton. Az egyik legfontosabb gondolata volt számomra, hogy még a legnagyobb nehézségeinkben is tudunk értéket találni. Az életünk tele van lehetőségekkel. És hogy a test és a psziché síkjából felül tudunk emelkedni a szellem szintjére, és értelmes emberi döntéseket hozhatunk szabadon. Mindig van belső szabadságunk. Betekintést nyertem az önismeret és a terápia egy különleges eszközébe. Olyanba, amely teljesen összhangban van a keresztény világnézetemmel is. Köszönöm az értékes előadásrészeket, és a gyakorlati kiscsoportos beszélgetéseket, ahol őszinte önismeretei beszélgetéseink indultak el. Köszönöm a jó szervezést.” Juhász Bálint

 

„A logoterápia műhelyre azzal a szándékkal jelentkeztem, hogy gazdagítsam ismereteimet, bővítsem segítői repertoáromat, és néhány alkalom erejéig betekinthessek Frankl világába. Mindig érdekelt, de keveset tudtam róla. A logoterápia Frankl-i világa megelevenedett a hat alkalom során, de ennél sokkal többet kaptam. Nem gondoltam volna, hogy ilyen önismereti munkára számíthatok. A gyakorlatok segítettek elindítani olyan belső folyamatokat, amelyek valamikor régen megakadtak bennem, sok-sok gondolat és érzés még most is kísér a mindennapjaimban. Hálásan gondolok vissza mind a hat alkalomra, és magammal viszem az ott hallottakat, kapottakat.”

Kati

 

A jelentkezés a GDPR-Nyilatkozat megküldésével zárul, melynek határideje 2021. január 25. 12:00

Az alábbi űrlap segítségével tud közvetlenül jelentkezni a programra. Ha kérdése van, az üzenet mezőben megfogalmazhatja azt is.

Dátum és idő
Helyszín
ZOOM