HÁZA-SOKK? KULTÚRSOKK!

avagy itthonról is mindig haza akarok menni! (02.16. 18:00-19:30)

Ahány ház, annyi szokás – de mind ennyire más?! ... amikor házasságkötés, családalapítás után azzal szembesülünk, hogy sehogy sem találjuk a jól megszokott ízeket, szokásokat, szabályokat, az élet ezerfajta árnyalatát, akkor  tapasztalhatunk egészen furcsa honvágyat: otthonról haza akarunk menni, az idegenségből vissza a jól ismertbe – pedig az általunk épített, vágyott otthonban vagyunk.

Milyen területeken okozhat sokkot a párkapcsolati “kultúrsokk”, és mihez is tudunk vele kezdeni, hogy újra megtaláljuk az otthonélményt – egy életen át?

Beszélgetésre, tapasztalatcserére – is – fel!

 

Beszéljünk róla... online előadás és beszélgetés az Oázisban 

A hozzánk fordulók szükségletei alapján a Beszéljünk róla… alkalmak során mentálhigiénés szempontból fontos témákban interaktív előadás és beszélgetés keretében olyan témákról lehet tabuk nélkül beszélni meghívott szakemberek segítségével, amelyek az egészségesebb és boldogabb életet támogatják. Hosszú távon elővételezve a boldogabb és teljesebb családi élet lehetőségét, a hűséget és a magzatvédelmet.

 

Térítésmentes nyitott csoport. Jelentkezési határidő: február 9.

Regisztrálni a honlapon vagy az oazis@jezsuita.hu címen lehet, a jelentkezés a GDPR-nyilatkozat kitöltésével (személyenként) és visszaküldésével zárul.

 

Az alábbi űrlap segítségével tud közvetlenül jelentkezni a programra. Ha kérdése van, az üzenet mezőben megfogalmazhatja azt is.

Dátum és idő
Helyszín
ZOOM