Az ÉLET csodája - Igenek a nemekre

Termékenység, szexualitás

Az Oázisban az egyéni beszélgetések mellett csoportos alkalmak is vannak. A „Beszéljünk róla..." – sorozatunkat ismeretterjesztő szándékkal, mentálhigiénés témák, kérdések csoportban történő megbeszélésére indítottuk. Fórum ahhoz, hogy érzékeny és tabuként kezelt kérdésekről párbeszéd születhessen.

​Az ÉLET csodája a Beszéljünk róla... sorozat része, ahol az Élet és a termékenység ajándékával, továbbá a női test értékével (tágabban a nemi identitással) foglalkozunk. Testünk titkos jelzéseinek nyomába eredünk, miközben az Élet színpada körül szó lesz termékenységről, szexualitásról. Az alkalom egyben „igen a nemekre", ahol nők és férfiak is részt vesznek.

Az est vezetői: Hortobágyiné dr. Nagy Ágnes, a Boldogabb családokért családi életre nevelés program szakmai felelőse és Kovács Éva családi életre nevelési tanácsadó, mindketten MFM-munkatársak

FÉRFIAKNAK IS!
Hallottál már a Ciklus-show-ról?
Hogyan beszéljünk lányunkkal teste titkos jelzéseiről?
Komolyan és játékosan a termékenységről és a női test értékéről
Időpont: 2018. december 4. (kedd) 17.00—20.00
Jelentkezési határidő: 2019. március 19.
Jelentkezés és további információ: oazisiroda@gmail.com
A résztvevők száma korlátozott, részvétel a jelentkezés sorrendjében.

A jelentkezés a 2000,- Ft/ fő részvételi díj befizetésével válik teljessé, amit december 1-jéig kérünk szépen bankon keresztül átutalni az Oázis számlaszámára: 10702019-92104926-51300000 (A helyszínen fizetni nem lehet.) A részvételi díjat visszafizetni nem tudjuk.

Számlát csak akkor tudunk adni, ha időben megtörténik a befizetés. Kérjük, hogy ehhez az alábbi adatokat küldjék meg a jelentkezéskor:

Számlázási név és cím:

Név:

Cég esetén a cég neve:

Cím (Cég esetén a Cégé):

Cég esetén a Cég adószáma:

Dátum és idő
Helyszín
Oázis