Aktuális események

jan
26

LOGOTERÁPIA webinárium

Keddenként, 18:00—20:30

Idő
00:00
Helyszín
ZOOM

A műhelymunkában korábban résztvevők visszajelzéseiből:

 

 

bővebben
feb
09

HONNAN MERÍTEK ERŐT? … ha tartósan beteg vagy fogyatékos a gyermekem?

hatalkalmas online támogató csoport a „Zoom teremben” (péntekenként, 9:30-12:00)

Idő
00:00
Helyszín
ZOOM

Újra meghirdetjük a fogyatékos gyermeket nevelő szülők támogató csoportját, ez alkalommal online formában. A korábbi tapasztalatok és visszajelzések alapján az a célunk, hogy a résztvevők megtapasztalják, nincsenek egyedül a nehézségeikkel. A szakmai támogatást ehhez mi adjuk, a csoport erejének a megélese, pedig a különböző élethelyzetből érkező csoporttagok bölcsességéből születik meg. Ehhez várunk szeretettel minden érdeklődőt!

Térítésmentes zárt csoport. Jelentkezési határidő: február 8.

bővebben
feb
10

HÁZA-SOKK? KULTÚRSOKK!

avagy itthonról is mindig haza akarok menni! (02.16. 18:00-19:30)

Idő
00:00
Helyszín
ZOOM

Ahány ház, annyi szokás – de mind ennyire más?! ... amikor házasságkötés, családalapítás után azzal szembesülünk, hogy sehogy sem találjuk a jól megszokott ízeket, szokásokat, szabályokat, az élet ezerfajta árnyalatát, akkor  tapasztalhatunk egészen furcsa honvágyat: otthonról haza akarunk menni, az idegenségből vissza a jól ismertbe – pedig az általunk épített, vágyott otthonban vagyunk.

bővebben
feb
16

KITELJESEDŐ ÉLET

webinárium a pozitív pszichológia gyakorlati eszközeivel (szerdánként, 18:00-20:30)

Idő
00:00
Helyszín
ZOOM

Korábbi résztvevőink visszajelzéseiből:

„Amikor jelentkeztem a Pozitív pszichológia műhelyre, legmerészebb álmomban sem gondoltam, hogy ilyen jó kis közösség alakul majd! Kéthetente, amint elkezdődött a zoom meeting, rövid időn belül azon kaptam magam, hogy egyre többet mosolygok. Szeretettel ajánlom a Pozitív pszichológia műhelyben való részvételt mindenkinek!”

M.M.

 

bővebben