Rólunk

Kedves Látogatónk,

Jólesne beszélgetni valakivel?
Kérdéseid vannak önmagadról vagy a kapcsolataidról?
Nehéz élethelyzetben vagy, de nem tudod, kihez fordulj?
Töprengsz, vajon hová lett a hited?
Istennel kapcsolatban vannak kérdéseid?
 

Fontos lenne, hogy találkozz segítő szakemberrel (lelkigondozó, mentálhigiénés szakember, lelkivezető, keresztény pszichológus, keresztény pszichiáter), de nem tudod, hogyan?


Gyere el hozzánk, szeretettel várunk az Oázisban!

Várjuk azokat a fiatalokat és családosokat, akik megértő, megbízható szakemberrel szeretnék, megosztani örömüket, gondjaikat.


Szolgálatunk lelkigondozói találkozást (és fókuszkísérést) biztosít a segítséget kérőnek, bármilyen téma is foglalkoztatja. Ha más típusú szakmai támogatásra van szükség, segítünk a továbblépésben.

 
Nyitvatartási időben bejelentkezés nélkül, anonim módon és térítésmentesen szeretettel várunk az Oázis munkatársai nevében,

Kovács Éva
intézményvezető

"Januárban már nagyon kimerült, motiválatlan voltam a munkámban. Egyre több cikket, könyvet olvastam a kiégésről, és láttam, ez az út egyenesen oda vezet. Egyik ismerősöm ajánlotta a szupervíziós csoportot, ami úgy éreztem, nekem szól. A folyamat során rengeteg általános, minden segítőt érintő témát feldolgoztunk, de jutott idő az egyéni kérdésekre is. A legtöbbet mégis az otthoni gyakorlatok adták, amiknek a segítségével már sokkal tudatosabban tudom formálni a mindennapi munkámat."

G. P. - A remény bajnokai (csoport)