Rólunk

Kedves Látogatónk,

Jólesne beszélgetni valakivel?
Kérdéseid vannak önmagadról vagy a kapcsolataidról?
Nehéz élethelyzetben vagy, de nem tudod, kihez fordulj?
Töprengsz, vajon hová lett a hited?
Istennel kapcsolatban vannak kérdéseid?
 

Fontos lenne, hogy találkozz segítő szakemberrel (lelkigondozó, mentálhigiénés szakember, lelkivezető, keresztény pszichológus, keresztény pszichiáter), de nem tudod, hogyan?


Gyere el hozzánk, szeretettel várunk az Oázisban!

Várjuk azokat a fiatalokat és családosokat, akik megértő, megbízható szakemberrel szeretnék, megosztani örömüket, gondjaikat.


Szolgálatunk lelkigondozói találkozást (és fókuszkísérést) biztosít a segítséget kérőnek, bármilyen téma is foglalkoztatja. Ha más típusú szakmai támogatásra van szükség, segítünk a továbblépésben.

 
Nyitvatartási időben bejelentkezés nélkül, anonim módon és térítésmentesen szeretettel várunk!

„Közeledett a negyvenedik születésnapom. Óhatatlanul számvetést készít ilyenkor az ember. […] Így leltározgattam magamban, mikor tavaly (2019), egy júniusi napon kiderült, hogy újra gyermeket várok, szám szerint az ötödiket. Első reakcióként zokogtam és végig futott az agyamon minden „megoldása” a nem kívánt gyermekáldásnak. […] A Gondviselés nem hagyott magamra ebben a magányos, küzdelmes helyzetben sem. Lépteimet a jezsuiták Oázis Lelkigondozó és Mentálhigiénés Szolgálatába irányította, ahol alkalmam volt egy komoly beszélgetésre egy szerzetessel. Akkor értettem meg és fogadtam el, hogy bármilyen válságba és körülmények közé érkezik egy gyermek, jövetele mindenképpen áldás. Gyermekünket tehát ez a szerzetes szakember mentette meg az életre.”

S.K.