Rólunk

Kedves Látogatónk,

Jólesne beszélgetni valakivel?
Kérdéseid vannak önmagadról vagy a kapcsolataidról?
Nehéz élethelyzetben vagy, de nem tudod, kihez fordulj?
Töprengsz, vajon hová lett a hited?
Istennel kapcsolatban vannak kérdéseid?
 

Fontos lenne, hogy találkozz segítő szakemberrel (lelkigondozó, mentálhigiénés szakember, lelkivezető, keresztény pszichológus, keresztény pszichiáter), de nem tudod, hogyan?


Gyere el hozzánk, szeretettel várunk az Oázisban!

Várjuk azokat a fiatalokat és családosokat, akik megértő, megbízható szakemberrel szeretnék, megosztani örömüket, gondjaikat.


Szolgálatunk lelkigondozói találkozást (és fókuszkísérést) biztosít a segítséget kérőnek, bármilyen téma is foglalkoztatja. Ha más típusú szakmai támogatásra van szükség, segítünk a továbblépésben.

 
Nyitvatartási időben bejelentkezés nélkül, anonim módon és térítésmentesen szeretettel várunk az Oázis munkatársai nevében,

Kovács Éva
intézményvezető

A logoterápiát a fiamnak ajánlották, de ő nem vállalt semmilyen terápiát.

Azt beláttam már évekkel ezelőtt, hogy ő a tünethordozó a családban.

Közben olyan megoldásról is hallottam, hogy a lelki beteget közvetett úton közeli hozzátartozó útján alkalmazott terápiával kezelik. Ez tetszett.

A webinárium hangsúlyozottan nem terápia volt, de bepillantást adott a Frankl által megalkotott filozófiába, személyiségének varázsába. A következő Frankl ihletettségű mondatokat tudtam az én igen nehéz sorsú fiammal kapcsolatban megfogalmazni, és ez jó érzéssel töltött el engem férfit akinek egyáltalán nehézségei vannak érzései beazonosításával.

"A nagyszülői ház körüli küszködésének egyetlen gyümölcse az ő szenvedése. Fáj nekem az apjának látnom ezt. Eközben már látom, hogy képesnek tudom magamat tenni arra, hogy kitöltsön engem a saját bensőmben a szeretett Pál fiamról hordozott szellemi kép szerető és gyönyörködő szemlélése."

Zolek (Logoterápia webinárium, 2021)