Rólunk

Kedves Látogatónk,

Jólesne beszélgetni valakivel?
Kérdéseid vannak önmagadról vagy a kapcsolataidról?
Nehéz élethelyzetben vagy, de nem tudod, kihez fordulj?
Töprengsz, vajon hová lett a hited?
Istennel kapcsolatban vannak kérdéseid?
 

Fontos lenne, hogy találkozz segítő szakemberrel (lelkigondozó, mentálhigiénés szakember, lelkivezető, keresztény pszichológus, keresztény pszichiáter), de nem tudod, hogyan?


Gyere el hozzánk, szeretettel várunk az Oázisban!

Várjuk azokat a fiatalokat és családosokat, akik megértő, megbízható szakemberrel szeretnék, megosztani örömüket, gondjaikat.


Szolgálatunk lelkigondozói találkozást (és fókuszkísérést) biztosít a segítséget kérőnek, bármilyen téma is foglalkoztatja. Ha más típusú szakmai támogatásra van szükség, segítünk a továbblépésben.

 
Nyitvatartási időben bejelentkezés nélkül, anonim módon és térítésmentesen szeretettel várunk!

„A logoterápia műhelyre azzal a szándékkal jelentkeztem, hogy gazdagítsam ismereteimet, bővítsem segítői repertoáromat, és néhány alkalom erejéig betekinthessek Frankl világába. Mindig érdekelt, de keveset tudtam róla. A logoterápia Frankl-i világa megelevenedett a hat alkalom során, de ennél sokkal többet kaptam. Nem gondoltam volna, hogy ilyen önismereti munkára számíthatok. A gyakorlatok segítettek elindítani olyan belső folyamatokat, amelyek valamikor régen megakadtak bennem, sok-sok gondolat és érzés még most is kísér a mindennapjaimban. Hálásan gondolok vissza mind a hat alkalomra, és magammal viszem az ott hallottakat, kapottakat.”

Kati/ Logoterápia műhely 2019/ 2020.