Rólunk

Kedves Látogatónk,

Jólesne beszélgetni valakivel?
Kérdéseid vannak önmagadról vagy a kapcsolataidról?
Nehéz élethelyzetben vagy, de nem tudod, kihez fordulj?
Töprengsz, vajon hová lett a hited?
Istennel kapcsolatban vannak kérdéseid?
 

Fontos lenne, hogy találkozz segítő szakemberrel (lelkigondozó, mentálhigiénés szakember, lelkivezető, keresztény pszichológus, keresztény pszichiáter), de nem tudod, hogyan?


Gyere el hozzánk, szeretettel várunk az Oázisban!

Várjuk azokat a fiatalokat és családosokat, akik megértő, megbízható szakemberrel szeretnék, megosztani örömüket, gondjaikat.


Szolgálatunk lelkigondozói találkozást (és fókuszkísérést) biztosít a segítséget kérőnek, bármilyen téma is foglalkoztatja. Ha más típusú szakmai támogatásra van szükség, segítünk a továbblépésben.

 
Nyitvatartási időben bejelentkezés nélkül, anonim módon és térítésmentesen szeretettel várunk az Oázis munkatársai nevében,

Kovács Éva
intézményvezető

„Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a Logoterápia előadás és beszélgetés sorozaton. Az egyik legfontosabb gondolata volt számomra, hogy még a legnagyobb nehézségeinkben is tudunk értéket találni. Az életünk tele van lehetőségekkel. És hogy a test és a psziché síkjából felül tudunk emelkedni a szellem szintjére, és értelmes emberi döntéseket hozhatunk szabadon. Mindig van belső szabadságunk. Betekintést nyertem az önismeret és a terápia egy különleges eszközébe. Olyanba, amely teljesen összhangban van a keresztény világnézetemmel is. Köszönöm az értékes előadásrészeket, és a gyakorlati kiscsoportos beszélgetéseket, ahol őszinte önismeretei beszélgetéseink indultak el. Köszönöm a jó szervezést.”

Juhász Bálint/ Logoterápia műhely 2019/ 2020.