Facebook
OK
Kezdőlap > Aktuális > Harmóniában önmagammal

Harmóniában önmagammal

Harmóniában önmagammal

 

 

 

Harmóniában önmagammal

művészetterápiás önismereti workshop

 

 

Ősz van. A természet még gazdag színekben ragyog, bőség és érettség vesz körbe bennünket, miközben érezzük az elmúlást is. A természet lassan elengedi pompáját, felkészül a változásra, ahhoz, hogy teret engedjen valami újnak. Itt van az ideje a gyümölcsök szüretelésének, az őszi nagytakarításnak, és a télre való raktározásnak is.

 

Bensőnkben is szüretelünk és betakarítjuk az év terméseit. Elvégezzük az őszi nagytakarítást: válogatunk terméseinkből és szortírozunk: mi az, ami megtartásra érdemes és mi az, amitől megválni szükséges. Felfedezzük erősségeinket és bátorságot merítünk belőlük az elkövetkező változásokhoz. Bensőnkben végzett “rendrakás” harmóniába hoz önmagunkkal és szabad tereket teremt új lehetőségek megszületésére.

 

A művészetterápiás csoport alkotó folyamatában a természet változásának lélekre gyakorolt hatásait követjük: elengedés, el- és leválás átélése, belső “rendrakás”, új lehetőségek, találkozás önmagammal, harmónia, megbékélés, erőforrások, változásra nyílás.

 

A részvétel nem igényel előzetes rajztudást, az alkotás pusztán eszközül szolgál ahhoz, hogy új információkhoz jussunk önmagunkkal kapcsolatban. Mindez zárt csoportban tud megvalósulni, ami elköteleződést kíván, ezért a csoport előtt minden jelentkezővel személyesen találkozunk. A jelentkezők létszáma korlátozott, az interjúra a jelentkezés sorrendjében hívjuk be az érdeklődőket.

 

Ötvös Ágnes  komplex művészetterapeuta, mentálhigiénés szakember, pszichodráma asszisztens


A hely, ahol fontos vagy

Budapest VIII., Mária utca 25.
Azonnali lelkisegélyhelyek
Kapcsolat
Szakmai háttér

Címünk:
Budapest VIII., Mária utca 25.

 

Nyitva tartás:

hétfő: 14:00-19:00
kedd: 14:00-19:00
szerda: 10:00-17:00
csütörtök: 14:00-19:00
péntek: 10:00-15:00

Tisztelt Látogatóink,

Decemberben és januárban péntekenként zárva leszünk.

Decemberi utolsó nyitva tartási napunk: december 19. 14.00 óráig.

Januárban 7-től várjuk ismét a minket felkeresőket.

az Oázis munkatársai

Copyright OAZIS 2013  |  All rights reserved
RSS LinkedIn Twitter Facebook